Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΕΝΑ ΔΙΑΣΗΜΟ ΚΟΜΙΚ

Πόσο απολαυστικό γίνεται το δίωρο της Γλώσσας όταν ένα κόμικ κάνει την εμφάνισή του!!1 Και πού να το βλέπαμε και σε ταινία..... Μα, ναι! Αυτές τις μέρες προβάλλεται στους κινηματογράφους  η ταινία "ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΤΕΝΤΕΝ¨ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ"
Πρόκειται για μια αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Στίβεν Σπίλμπεργκ με τους: Τζέιμι Μπελ, Άντι Σέρκις, Ντάνιελ Κρεγκ, Σάιμον Πεγκ .

Η ΥΠΟΘΕΣΗ
Όταν κατά λάθος φτάνει στα χέρια του Τεν Τεν η ρεπλίκα ενός ιστιοφόρου του 17ου αιώνα, εκείνος θα βρεθεί στο στόχαστρο ενός αδίστακτου συλλέκτη. Αναζητώντας την αιτία, ο νεαρός δημοσιογράφος θα γνωρίσει τον καπετάνιο Χάντοκ, θα μάθει την ιστορία του «Μονόκερου» και θα φτάσει μέχρι τα πέρατα του κόσμου.


ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ

Επειδή χρήματα δεν υπάρχουν , μπορούμε να αρκεστούμε σε ωραιότατα αποσπάσματα από παλαιότερες ταινίες με ήρωα τον Τεντέν, τον ξανθομάλλη νεαρό με το χαρακτηριστικό τσουλούφι, που δουλεύει ως ρεπόρτερ και μπλέκεται σε απίθανες περιπέτειες μυστηρίου σε κάθε γωνιά του πλανήτη.
Οι φίλοι και οι συνεργάτες του είναι οι ντετέκτιβ Ντυπόν και Ντιπόν, ο Καπετάνιος Χάντοκ, ο καθηγητής Τρύφων Τουρνεζόλ και ο πιστός του σκύλος Μιλού, ένα λευκό φοξ τεριέ.

Εδώ θα βρεις ένα ενδιαφέρον απόσπασμα. Η συνέχεια προσεχώς!






ΠΗΓΕΣ: http://www.athinorama.gr/
Το φιλικό εκπαιδευτικό ιστολόγιο " Πέμπτη και καλύτεροι"